Connact to innovest in the basic needs

Raad van kinderen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Kinderen zijn de toekomst

0.0 is er voor alle burgers. We investeren zelf in een gezonde basisstructuur voor onze samenleving zodat we in onze huidige behoeften kunnen voorzien. Dat willen we op zo’n manier doen dat generaties na ons voor zichzelf kunnen zorgen. Het is logisch dat kinderen een stem hebben in hoe we de toekomst tegemoet treden.

We zijn op zoek naar een goede manier om de “Raad van kinderen” in te vullen.

#durftevragen: Heeft u suggesties dan zouden we het prettig vinden als u contact met ons opneemt.

Terug naar Partners

 

ONE STAMP in a day

ONE STAMP in a day. Door Masaaki Oyamada, transitional artist. Expositie in espressobar LOKAAL in Rotterdam. U bent van harte welkom bij de opening van de expositie met DJ en organic food op zaterdag 5 november van 14:00 – 19:00. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de wereld van branddesign transformeert Masaaki zichzelf en de grote merken naar kleine persoonlijke identiteiten en verhaaltjes.

Lees verder »
Luister naar 21 12 2012

Audiocompilatie van het C21 feest van de vrije ruimte op 21 december 2012 door Sonja van der Sar. Met impressie van de avond en de betekenis van vrije ruimte. Een bespiegeling die duidelijk maakt dat de toekomst altijd nu is. En een oud Keltisch scheppingsverhaal over de vier wegen naar de boom van kennis.

Lees verder »