Over ons

In vogelvlucht

Het bestuur

De initiatiefnemers van 0.0 vormen het bestuur van de stichting. Zij zijn verantwoordelijk voor de leiding van de stichting en het beheer van haar vermogen. De bestuursleden zijn onbezoldigd en respecteren de richtlijnen van een ANBI status. 

Marcel de Berg 0.0

Strategic connactor en secretaris

In 1990 rol ik na mijn studie economie aan de Erasmus universiteit nat achter de oren bij toeval de institutionele pensioenwereld in. De pensioenwereld zocht op dat moment de heilige graal om hun beleggingen te matchen met hun verplichtingen, tegenwoordig noemen we dat in mooi Nederlands ‘Asset Liability Matching’.

Lees meer

 

Dennis Kerkhoven 0.0

Seeing, sensing and acting connactor en voorzitter

Als we weer teruggaan naar de oorsprong van de economie dan gaat dit eigenlijk over een gesloten kringloop die geen schaarste kent. Het schaarste denken hebben wij als mensen bedacht, net zoals we tijd hebben bedacht.

Lees meer

Jacqueline Rempt 0.0

Sense making connactor en penningmeester

Iets is pas een innovatie als het een onvervulde behoefte bevredigt en succes heeft in de markt. Dat is een uitdaging. Doorbraakinnovaties (de droom van elk bedrijf en elke marketeer zoals ik) vragen om een lange termijn visie, de bereidheid om te investeren en vruchtbaar samenwerken met alle stakeholders.

Lees meer

 

ONE STAMP in a day

ONE STAMP in a day. Door Masaaki Oyamada, transitional artist. Expositie in espressobar LOKAAL in Rotterdam. U bent van harte welkom bij de opening van de expositie met DJ en organic food op zaterdag 5 november van 14:00 – 19:00. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de wereld van branddesign transformeert Masaaki zichzelf en de grote merken naar kleine persoonlijke identiteiten en verhaaltjes.

Lees verder »