Connact to innovest in the basic needs

Rob van Gijzelen 0.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Geen creativiteit te verliezen

Creativiteit is niets meer dan het verbinden van dingen. Wanneer je de creatieve mens vraagt hoe zij tot hun creaties komen zullen ze je het antwoord schuldig blijven. Hoe het creatieve proces precies ontstaat of verloopt weten we vaak niet. ”Gewoon de dingen combineren of zo zie ik het nu eenmaal voor me”. Creatieven verbinden gewoon wat meer ervaringen en toetsen en mengen zij deze tot iets nieuws. Helaas is creativiteit in onze maatschappij tot een commodity verworden. Creatieven als fte’s van de grote multinationals. Creativiteit als een extra munt voor de gokautomaat die globalisering heet. In een maatschappij met kramp waar de angst de boventoon voert. En waar oude systemen op imploderen staan zijn er weinig punten om te verbinden. Creativiteit als handig middel  om de oude verbindingen in stand te houden. Het nieuwe werken en het nieuwe bankieren als laatste campagne stuiptrekkingen van de oude elites. Deze tijd smeekt om creatieve geesten in dienst van de grote vraagstukken die vandaag de dag op ons bord worden geschoven. Geen nieuwe, verbeterde en geupgrade versies maar wezenlijke innovaties en ideeën voor een gezonde en vitale samenleving. Verbinden, versterken en creëren. Omdenkers, connactors, allerlanden herijk jezelf.

Welkom in de vrije ruimte

Ik geloof dat wij creatieven onze kennis en kunde zouden moeten in zetten om deze verbinding te visualiseren. Laten zien dat creativiteit de brandstof van een maatschappij in transitie is. Er is immers geen ik zonder wij. Samen onze creatieve krachten bundelen en inzetten om tot echte innovatieve doorbraken te komen. Innoveren, creëren en investeren in de basis behoeftes. Woorden zoals Liefde, Zorg en Delen weer helder en cool maken en deze niet laten vermerken door de grote  bedrijven. I care in plaats van iCare. Van de 4 P’s (product, price, place and promotion naar de ene P(purpose). Creatieven als dienaars voor  het grotere doel. Creëren in de vrij ruimte. Het  verbinden en visualiseren van de nieuwe en de oude wereld. 0.0 creëert en onderhoudt deze vrije ruimte. Een plaats zonder grote ego’s en verborgen agenda’s . Een transitie die we gezamenlijk als een zwerm vogels zullen gaan vormgeven. In go.od we trust.
stichting 0.0

Onze missie is dat de burger als grootaandeelhouder aan het roer komt te staan, dat onze wensen het vertrekpunt worden. Dat bedrijven en dienstverleners, met het kapitaal dat van ons is, dienstbaar aan onze basisvoorzieningen ondernemen en zo doorbraken realiseren!

Lees verder »
Let’s play 21 12 2012

Kort verslag van het C21 feest van de vrije ruimte op 21 december 2012 door Ilse Breget. Verwondering, leegte, creativiteit en thuiskomen vormden de rode draad. Van het oud Keltisch verhaal op weg naar kennis en begrip, maar ook in de beleving van de mensen die deze avond samen vierden.

Lees verder »