Mobiliseren 0.0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Vraag van burgers bundelen

Burgers zijn de spil. Door de vraag van burgers te bundelen en hun inbreng bij het ontwikkelen van innovatieve oplossingen op grote schaal te mobiliseren, ontstaat het marktpotentieel dat nodig is om grootschalig investeren in marktrijpe doorbraak concepten rendabel te maken en risico’s te minimaliseren. Met de huidige sociale media en communicatietechnieken kunnen we daarbij ondersteunen.

Uitdagingen neerleggen

Om optimaal aan te haken bij de creativiteit van burgers of de goede ideeën en initiatieven die er al zijn, willen we met een speciaal daarvoor ontwikkeld sociaal media platform, snel en gemakkelijk wedstrijden organiseren. Deelnemers dienen hun plannen in. Burgers kunnen stemmen.
De integratie met populaire sociale media zoals Twitter, LinkedIn en Facebook zal borg staan voor een extra groot bereik.

Terug naar Activiteiten

 

 

ONE STAMP in a day

ONE STAMP in a day. Door Masaaki Oyamada, transitional artist. Expositie in espressobar LOKAAL in Rotterdam. U bent van harte welkom bij de opening van de expositie met DJ en organic food op zaterdag 5 november van 14:00 – 19:00. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de wereld van branddesign transformeert Masaaki zichzelf en de grote merken naar kleine persoonlijke identiteiten en verhaaltjes.

Lees verder »
Luister naar 21 12 2012

Audiocompilatie van het C21 feest van de vrije ruimte op 21 december 2012 door Sonja van der Sar. Met impressie van de avond en de betekenis van vrije ruimte. Een bespiegeling die duidelijk maakt dat de toekomst altijd nu is. En een oud Keltisch scheppingsverhaal over de vier wegen naar de boom van kennis.

Lees verder »