Pro.ofessionals

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Zetten kwaliteiten op o.o manier in

Pro.ofessionals zijn experts op verschillende vakgebieden die al op de 0.0 manier werken en die het gedachtegoed van het werken met co.orperaties bij zich dragen. Zij doen dit om hun professionele en maatschappelijke impact te versterken. Pro.ofessionals ondersteunen burgers en relevante partijen bij het opzetten en faciliteren van hun eigen co.orperaties. Die co.orperaties werken samen aan concrete innovatieprojecten. Pro.ofessionals om ons heen zijn onder andere:
  • ervaren beleggers en marktplaatsbeheerders;
  • projectleiders die co.orperaties en innovatieprojecten begeleiden;
  • (business) development adviseurs en facilitators;
  • marketing- en communicatiedeskundigen;
  • art directors en ontwerpers.
  Bent je op zoek naar een pro.ofessional neem dan gerust contact met ons op.
Let’s play 21 12 2012

Kort verslag van het C21 feest van de vrije ruimte op 21 december 2012 door Ilse Breget. Verwondering, leegte, creativiteit en thuiskomen vormden de rode draad. Van het oud Keltisch verhaal op weg naar kennis en begrip, maar ook in de beleving van de mensen die deze avond samen vierden.

Lees verder »
stichting 0.0

Onze missie is dat de burger als grootaandeelhouder aan het roer komt te staan, dat onze wensen het vertrekpunt worden. Dat bedrijven en dienstverleners, met het kapitaal dat van ons is, dienstbaar aan onze basisvoorzieningen ondernemen en zo doorbraken realiseren!

Lees verder »