Pro.ofessionals

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Zetten kwaliteiten op o.o manier in

Pro.ofessionals zijn experts op verschillende vakgebieden die al op de 0.0 manier werken en die het gedachtegoed van het werken met co.orperaties bij zich dragen. Zij doen dit om hun professionele en maatschappelijke impact te versterken. Pro.ofessionals ondersteunen burgers en relevante partijen bij het opzetten en faciliteren van hun eigen co.orperaties. Die co.orperaties werken samen aan concrete innovatieprojecten. Pro.ofessionals om ons heen zijn onder andere:
  • ervaren beleggers en marktplaatsbeheerders;
  • projectleiders die co.orperaties en innovatieprojecten begeleiden;
  • (business) development adviseurs en facilitators;
  • marketing- en communicatiedeskundigen;
  • art directors en ontwerpers.
  Bent je op zoek naar een pro.ofessional neem dan gerust contact met ons op.
c0.0rperatie

Wij stimuleren co.orperatie. Dat is de 0.0 manier van samenwerken die het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor de basisbehoeften van burgers, met hun eigen (pensioen)kapitaal en aantrekkelijke verdienmodellen, centraal zet. Zo ontstaat een natuurlijke innovatie eco.onomie.

Lees verder »
Luister naar 21 12 2012

Audiocompilatie van het C21 feest van de vrije ruimte op 21 december 2012 door Sonja van der Sar. Met impressie van de avond en de betekenis van vrije ruimte. Een bespiegeling die duidelijk maakt dat de toekomst altijd nu is. En een oud Keltisch scheppingsverhaal over de vier wegen naar de boom van kennis.

Lees verder »
Let’s play 21 12 2012

Kort verslag van het C21 feest van de vrije ruimte op 21 december 2012 door Ilse Breget. Verwondering, leegte, creativiteit en thuiskomen vormden de rode draad. Van het oud Keltisch verhaal op weg naar kennis en begrip, maar ook in de beleving van de mensen die deze avond samen vierden.

Lees verder »