Pro.ofessionals

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Zetten kwaliteiten op o.o manier in

Pro.ofessionals zijn experts op verschillende vakgebieden die al op de 0.0 manier werken en die het gedachtegoed van het werken met co.orperaties bij zich dragen. Zij doen dit om hun professionele en maatschappelijke impact te versterken. Pro.ofessionals ondersteunen burgers en relevante partijen bij het opzetten en faciliteren van hun eigen co.orperaties. Die co.orperaties werken samen aan concrete innovatieprojecten. Pro.ofessionals om ons heen zijn onder andere:
  • ervaren beleggers en marktplaatsbeheerders;
  • projectleiders die co.orperaties en innovatieprojecten begeleiden;
  • (business) development adviseurs en facilitators;
  • marketing- en communicatiedeskundigen;
  • art directors en ontwerpers.
  Bent je op zoek naar een pro.ofessional neem dan gerust contact met ons op.
Investeren 0.0

Het is tijd voor #freewallstreet en #freebeursplein5. Simpelweg door ons pensioenkapitaal te koppelen aan onze basisbehoeften. We realiseren doorbraken in verduurzaming en significant hogere dekkingsgraden.

Lees verder »
stichting 0.0

Onze missie is dat de burger als grootaandeelhouder aan het roer komt te staan, dat onze wensen het vertrekpunt worden. Dat bedrijven en dienstverleners, met het kapitaal dat van ons is, dienstbaar aan onze basisvoorzieningen ondernemen en zo doorbraken realiseren!

Lees verder »
ONE STAMP in a day

ONE STAMP in a day. Door Masaaki Oyamada, transitional artist. Expositie in espressobar LOKAAL in Rotterdam. U bent van harte welkom bij de opening van de expositie met DJ en organic food op zaterdag 5 november van 14:00 – 19:00. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de wereld van branddesign transformeert Masaaki zichzelf en de grote merken naar kleine persoonlijke identiteiten en verhaaltjes.

Lees verder »