Connact to innovest in the basic needs

YoooM verbindt natuurlijk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

YoooM zorg helpt zorgverleners en cliënten met hoor-, mobiliteits- of mentale problemen bij het organiseren van hun onderlinge contacten.

De zorgverlener kan kostbare reistijd besparen. Cliënten kunnen naar gelang hun persoonlijke voorkeuren ook gemakkelijk sociale contacten onderhouden. Daarnaast zijn de YoooM units normale computers waarmee een efficiënte werk- of studieplek kan worden gecreëerd. Bijvoorbeeld voor kinderen die langdurig ziek zijn en graag mee blijven doen in de klas.

YoooM is ontwikkeld om fysieke afstanden zo natuurlijk mogelijk te overbruggen. De unit geeft het 3D gevoel dat de ander aanwezig is, de op een na beste optie na het elkaar daadwerkelijk ontmoeten. Effectief contact wordt immers voor 60% door lichaamstaal, voor 20% door intonatie en voor maar 20% door inhoud bepaald. Door de panoramatechnologie krijg je een uniek gevoel van ‘hier zijn’, alsof de ander daadwerkelijk tegenover je zit.

Aan de marktintroductie en stakeholdermarketing aanpak wordt nu hard gewerkt: verbinden van partijen en door ‘connacten’ versnellen.

ONE STAMP in a day

ONE STAMP in a day. Door Masaaki Oyamada, transitional artist. Expositie in espressobar LOKAAL in Rotterdam. U bent van harte welkom bij de opening van de expositie met DJ en organic food op zaterdag 5 november van 14:00 – 19:00. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de wereld van branddesign transformeert Masaaki zichzelf en de grote merken naar kleine persoonlijke identiteiten en verhaaltjes.

Lees verder »