Connact to innovest in the basic needs

YoooM verbindt natuurlijk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

YoooM zorg helpt zorgverleners en cliënten met hoor-, mobiliteits- of mentale problemen bij het organiseren van hun onderlinge contacten.

De zorgverlener kan kostbare reistijd besparen. Cliënten kunnen naar gelang hun persoonlijke voorkeuren ook gemakkelijk sociale contacten onderhouden. Daarnaast zijn de YoooM units normale computers waarmee een efficiënte werk- of studieplek kan worden gecreëerd. Bijvoorbeeld voor kinderen die langdurig ziek zijn en graag mee blijven doen in de klas.

YoooM is ontwikkeld om fysieke afstanden zo natuurlijk mogelijk te overbruggen. De unit geeft het 3D gevoel dat de ander aanwezig is, de op een na beste optie na het elkaar daadwerkelijk ontmoeten. Effectief contact wordt immers voor 60% door lichaamstaal, voor 20% door intonatie en voor maar 20% door inhoud bepaald. Door de panoramatechnologie krijg je een uniek gevoel van ‘hier zijn’, alsof de ander daadwerkelijk tegenover je zit.

Aan de marktintroductie en stakeholdermarketing aanpak wordt nu hard gewerkt: verbinden van partijen en door ‘connacten’ versnellen.

Inspiratie voor nieuw geldsysteem

Een bundeling van verhalen die een rijke bron van inspiratie zijn voor de manier waarop een circulaire economie gerealiseerd kan worden. Een mooi initiatief van OxfamNovib en de Economy Transformers. Helen en Simone Toxopeus hebben de verhalen verzameld en opschreven. Stichting 0.0 heeft hieraan bijdragen.

Lees verder »
Investeren 0.0

Het is tijd voor #freewallstreet en #freebeursplein5. Simpelweg door ons pensioenkapitaal te koppelen aan onze basisbehoeften. We realiseren doorbraken in verduurzaming en significant hogere dekkingsgraden.

Lees verder »