Connact to innovest in the basic needs

Visuele identiteit 0.0 verbindt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Stichting 0.0 faciliteert de vrije ruimte waar verschillende partijen samen optrekken om te innoveren. In deze ruimte staat een visuele identiteit dus niet in het teken van onderscheiden, maar van verbinden.

Om het karakter van 0.0 te benadrukken creëerde Motif, in co-creatie met Rob van Gijzelen 0.0, een nieuw lettertype dat het ‘verbinden’ letterlijk visualiseert. De ConnAct is een open source font waarmee alle partijen, als een gezamenlijk handschrift, kunnen werken.

Het logo van 0.0, uiteraard ook gemaakt met de ConnAct, visualiseert het bijna heilige vertrouwen dat we samen kunnen werken vanuit een goede intentie. De punt in het logo, het ijkpunt van 0.0, houdt de balans.

Met de ‘propagandistische’ toon in de illustraties laat 0.0 zien dat het aanzet tot verandering. De beelden inspireren tot het denken buiten de kaders en kunnen complexe boodschappen vertalen naar heldere infographics.

 

In samenwerking met Motif heeft 0.0, een nieuw open source lettertype ConnAct gecreëerd dat het ‘verbinden’ letterlijk visualiseert.
Let’s play 21 12 2012

Kort verslag van het C21 feest van de vrije ruimte op 21 december 2012 door Ilse Breget. Verwondering, leegte, creativiteit en thuiskomen vormden de rode draad. Van het oud Keltisch verhaal op weg naar kennis en begrip, maar ook in de beleving van de mensen die deze avond samen vierden.

Lees verder »
ONE STAMP in a day

ONE STAMP in a day. Door Masaaki Oyamada, transitional artist. Expositie in espressobar LOKAAL in Rotterdam. U bent van harte welkom bij de opening van de expositie met DJ en organic food op zaterdag 5 november van 14:00 – 19:00. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de wereld van branddesign transformeert Masaaki zichzelf en de grote merken naar kleine persoonlijke identiteiten en verhaaltjes.

Lees verder »