Connact to innovest in the basic needs

Visuele identiteit 0.0 verbindt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Stichting 0.0 faciliteert de vrije ruimte waar verschillende partijen samen optrekken om te innoveren. In deze ruimte staat een visuele identiteit dus niet in het teken van onderscheiden, maar van verbinden.

Om het karakter van 0.0 te benadrukken creëerde Motif, in co-creatie met Rob van Gijzelen 0.0, een nieuw lettertype dat het ‘verbinden’ letterlijk visualiseert. De ConnAct is een open source font waarmee alle partijen, als een gezamenlijk handschrift, kunnen werken.

Het logo van 0.0, uiteraard ook gemaakt met de ConnAct, visualiseert het bijna heilige vertrouwen dat we samen kunnen werken vanuit een goede intentie. De punt in het logo, het ijkpunt van 0.0, houdt de balans.

Met de ‘propagandistische’ toon in de illustraties laat 0.0 zien dat het aanzet tot verandering. De beelden inspireren tot het denken buiten de kaders en kunnen complexe boodschappen vertalen naar heldere infographics.

 

In samenwerking met Motif heeft 0.0, een nieuw open source lettertype ConnAct gecreëerd dat het ‘verbinden’ letterlijk visualiseert.
Luister naar 21 12 2012

Audiocompilatie van het C21 feest van de vrije ruimte op 21 december 2012 door Sonja van der Sar. Met impressie van de avond en de betekenis van vrije ruimte. Een bespiegeling die duidelijk maakt dat de toekomst altijd nu is. En een oud Keltisch scheppingsverhaal over de vier wegen naar de boom van kennis.

Lees verder »
c0.0rperatie

Wij stimuleren co.orperatie. Dat is de 0.0 manier van samenwerken die het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor de basisbehoeften van burgers, met hun eigen (pensioen)kapitaal en aantrekkelijke verdienmodellen, centraal zet. Zo ontstaat een natuurlijke innovatie eco.onomie.

Lees verder »