Connact to innovest in the basic needs

ONE STAMP in a day

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

ONE STAMP in a day

Door Masaaki Oyamada.

Expositie in espressobar LOKAAL in Rotterdam, van 5 november – 3 december 2011.

U bent van harte welkom bij de opening van de expositie met DJ en biologische hapjes op zaterdag 5 november van 14:00 – 19:00.

Transitional artist

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de wereld van branddesign transformeert Masaaki zichzelf en de grote merken naar kleine persoonlijke identiteiten en verhaaltjes.
Met deze Stamp-graphy (stempels en tekeningen) verbindt hij zijn innerlijke stem met de buitenwereld. Stempels voor mensen met een verhaal gemixt met stempels uit de natuur. Hij gebruikt traditionele stempeltechnieken samen met hedendaagse sociale mediavormen.

Iedere week een nieuwe take-away beker

Masaaki  creëert voor espressobar LOKAAL iedere week een nieuwe stempel. “Het is leuker om onze klanten iedere week een klein  kunstwerkje mee te geven dan een logo van de zaak” aldus Guido Waas.

Voor ONE STAMP in a day werkt Masaaki Oyamada samen met Rob van Gijzelen 0.0, Creative connactor in de ‘vrije ruimte’. Om te verbinden, te inspireren en de collectieve geest te voeden.

ONE STAMP in a day. Door Masaaki Oyamada, transitional artist. Expositie in espressobar LOKAAL in Rotterdam. U bent van harte welkom bij de opening van de expositie met DJ en organic food op zaterdag 5 november van 14:00 – 19:00. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de wereld van branddesign transformeert Masaaki zichzelf en de grote merken naar kleine persoonlijke identiteiten en verhaaltjes.