Connact to innovest in the basic needs

Nature and More

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Nature & More is door Eosta ontwikkeld in antwoord op de groeiende vraag van consumenten naar gezond, biologisch en eerlijk verhandeld voedsel. Nature & More biedt de markt grotere transparantie waar het gaat om de kwaliteit van de biologische producten die Eosta verkoopt.

Ons doel is de grote inspanning die individuele telers voor de planeet en haar bewoners leveren op zo’n manier uit te dragen dat consumenten in de winkel goed geïnformeerde keuzes kunnen maken. Via het Internet kunnen zij kennis opdoen over de kwaliteit van bepaalde producten en gemakkelijk toegang krijgen tot achtergrond informatie over elke teler. Alle Nature & More producten zijn gelabeled met een persoonlijke postzegel en unieke code zodat consumenten hen gemakkelijk kunnen herkennen.

Onze ambitie is de keten van begin tot eind nog beter te organiseren.

c0.0rperatie

Wij stimuleren co.orperatie. Dat is de 0.0 manier van samenwerken die het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor de basisbehoeften van burgers, met hun eigen (pensioen)kapitaal en aantrekkelijke verdienmodellen, centraal zet. Zo ontstaat een natuurlijke innovatie eco.onomie.

Lees verder »
Investeren 0.0

Het is tijd voor #freewallstreet en #freebeursplein5. Simpelweg door ons pensioenkapitaal te koppelen aan onze basisbehoeften. We realiseren doorbraken in verduurzaming en significant hogere dekkingsgraden.

Lees verder »