Connact to innovest in the basic needs

Nature and More

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Nature & More is door Eosta ontwikkeld in antwoord op de groeiende vraag van consumenten naar gezond, biologisch en eerlijk verhandeld voedsel. Nature & More biedt de markt grotere transparantie waar het gaat om de kwaliteit van de biologische producten die Eosta verkoopt.

Ons doel is de grote inspanning die individuele telers voor de planeet en haar bewoners leveren op zo’n manier uit te dragen dat consumenten in de winkel goed geïnformeerde keuzes kunnen maken. Via het Internet kunnen zij kennis opdoen over de kwaliteit van bepaalde producten en gemakkelijk toegang krijgen tot achtergrond informatie over elke teler. Alle Nature & More producten zijn gelabeled met een persoonlijke postzegel en unieke code zodat consumenten hen gemakkelijk kunnen herkennen.

Onze ambitie is de keten van begin tot eind nog beter te organiseren.

ONE STAMP in a day

ONE STAMP in a day. Door Masaaki Oyamada, transitional artist. Expositie in espressobar LOKAAL in Rotterdam. U bent van harte welkom bij de opening van de expositie met DJ en organic food op zaterdag 5 november van 14:00 – 19:00. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de wereld van branddesign transformeert Masaaki zichzelf en de grote merken naar kleine persoonlijke identiteiten en verhaaltjes.

Lees verder »