Bijeenkomsten 0.0

Je kans om actief betrokken te zijn

  C21 onderzoekt en ontmoet

  Bron: Jacqueline Rempt 0.00 reacties

  Vraagstukken van pioniers staan centraal. Daarom organiseert C21 ontmoetingen. Speels en overwacht, geïnspireerd op wat mensen in ons netwerk bezighoudt.

  Digitale Democratie 2020

  Bron: nulpuntnul0 reacties

  BendeBurgers, Waag Society en Netwerk Democratie organiseren de bijeenkomst ‘Digitale Democratie 2020’, een debat over de impact van digitalisering op onze democratie. Zij willen tot een gezamenlijke strategie voor de toekomst van de democratie komen. Grote veranderingen in de toepassingen en het gebruik van het Internet, in vrijwel alle maatschappelijke sectoren, vragen om een nieuwe

  Lees meer

  Sustainable Finance Lab

  Bron: nulpuntnul0 reacties

  Op initiatief van Herman Wijffels en Klaas van Egmond van de Universiteit Utrecht en het Utrecht Sustainability Institute (USI) en Peter Blom van Triodos Bank is in 2010 het ‘Sustainable Finance Lab’ opgericht. In dit Lab zijn wetenschappers uit verschillende wetenschappelijke disciplines samengebracht. Doel is het ontwikkelen van ideeën voor een daadwerkelijke verduurzaming van de financiële

  Lees meer

  ONE STAMP in a day

  Bron: nulpuntnul0 reacties

  ONE STAMP in a day. Door Masaaki Oyamada, transitional artist. Expositie in espressobar LOKAAL in Rotterdam. U bent van harte welkom bij de opening van de expositie met DJ en organic food op zaterdag 5 november van 14:00 – 19:00. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in de wereld van branddesign transformeert Masaaki zichzelf en de grote merken naar kleine persoonlijke identiteiten en verhaaltjes.

  Nacht van de Duurzaamheid

  Bron: nulpuntnul0 reacties

  Laat je op donderdag 10 november tijdens de Nacht van de Duurzaamheid inspireren door voorstellen om samen een versnelling aan te brengen in het realiseren van de sluipende revolutie. Met z’n allen kunnen we onomkeerbare processen in gang zetten. Kom naar de Heineken Music Hall, laat je verrassen en doe mee!

  Co-creatie met Raad van Advies

  Bron: nulpuntnul0 reacties

  Gaandeweg geeft een groeiende groep personen te kennen 0.0 actief te ondersteunen. Met deze groep gaan we een Raad van Advies samenstellen en bepalen wat de rol binnen Stichting 0.0 gaat zijn. De komende tijd worden bijeenkomsten georganiseerd om hier invulling aan te geven.