Let’s play 21 12 2012

Impressie van de avond

Let’s play!: op uitnodiging van twee speelstokjes van kronkelig Toverhazelaar-hout vierden we op 21 december de vrije ruimte. Landgoed Grootstal in Nijmegen bood de bijzondere plek voor deze samenkomst. Het verbindende element die avond was de schoonheid die ontstaat in de vrije ruimte. Schoonheid in wat voor vorm dan ook.

Verwondering, leegte, creativiteit en thuiskomen vormden de rode draad. Van het oud Keltisch verhaal op weg naar kennis en begrip, maar ook in de beleving van de mensen die deze avond samen vierden.

Warm gehouden door houtkacheltjes en Glühwein luisterden we in het duister van de eindejaarsnacht naar het verhaal van de zwarte stenen, over idealen, de oorsprong en de gevolgen hiervan. Het vuur in de korven bracht licht en rust. En vroeg af en toe met aandacht te worden aangewakkerd.

‘s Avonds, ‘s winters buiten: magisch!

Lekker eten en drinken van producten uit de omgeving gaven energie voor meer. Meer verhalen, vertellingen, ervaringen en zang. Overal voelden mensen zich vrij hun vrije ruimte-associatie met de anderen te delen. De opkomst en de ondergang van de mesthoop bij houtvuur, een Italiaans-Braziliaans-Indonesisch lied in het gat van de heg. Intiem en betoverend.

En inspirerend. Want zoveel openhartigheid ervaren beweegt je.

Wij kijken uit naar C21 in de lente!

Tekst: Ilse Breget Lab 0.0
Foto: Masaaki Oyamada Lab 0.0

 

 

 

 

REACTIES

Om een reactie te plaatsen en spam berichten te voorkomen moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of hier om te registreren