In memoriam Rob 0.0

Welkom in de vrije ruimte!

 

Rob van Gijzelen

1967 – 2012

 

Geen creativiteit te verliezen. Deze tijd smeekt om jouw creatieve geest in dienst van de grote vraagstukken die vandaag de dag op ons bord worden geschoven.

Je volgt je hart, raakt op stoom, gaat hard. Zaterdag, 22 september 2012, was jouw dag. De feestelijke opening van Skibroek. De door jou gecreëerde vrije ruimte manifesteert zich. Nieuwe verbindingen zo tastbaar. De 100% positieve energie stroomt. En dan een oorverdovende stilte. Diep geschokt en bedroefd kijken wij naar de lege ruimte. Jouw geest zal haar verlichten en er met wóeste gebaren weer een vrije ruimte van maken. Rust zacht lieve Rob. Wij zijn met je om jouw dromen te realiseren.

Wij wensen Saskia, Mels en Jens heel veel sterkte toe.

Stichting 0.0

Marcel de Berg
Dennis Kerkhoven
Jacqueline Rempt
Ignaz Anderson
Thieu Besselink
Noor Bongers
Arjan ter Linden
Stephan Verveen

Lab 0.0

Ilse Breget
Masaaki Oyamada
Lex Kaasschieter
Elke Kunneman
Sake van den Brule
Guido Marsille
Rick Arnold
Ebami Tom
Wouter van Lieburg
Arjan van Riel
Marcel Visbeen

REACTIES

  1. Door: Marc van Gijn 11:12 uur

    Ontmoette Rob zo’n 3jaar op een freelance klus! Gelijk een klik. Vrij denken, geen begrenzing! Sindsdien vakgenoot, buurtbewoner, schoolplein- en voetbalvader én een incidentele samenwerking. Rob, je inspireerde, je activeerde en motiveerde ‘from the bottum up’! Thanks, gozer!

    Wat zal iedereen die je heeft kent, verslagen zijn door je plotse overlijden! In het bijzonder z’n gezin, familie en vrienden. Ik wens hen sterkte!

  2. Door: Jacqueline Rempt 0.0 12:27 uur

    Ruim een jaar later. Het gat is niet opgevuld. En dat kan ook niet.

Om een reactie te plaatsen en spam berichten te voorkomen moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of hier om te registreren