YoooM verbindt natuurlijk

Marktintroductie wordt voorbereid

YoooM zorg helpt zorgverleners en cliënten met hoor-, mobiliteits- of mentale problemen bij het organiseren van hun onderlinge contacten.

De zorgverlener kan kostbare reistijd besparen. Cliënten kunnen naar gelang hun persoonlijke voorkeuren ook gemakkelijk sociale contacten onderhouden. Daarnaast zijn de YoooM units normale computers waarmee een efficiënte werk- of studieplek kan worden gecreëerd. Bijvoorbeeld voor kinderen die langdurig ziek zijn en graag mee blijven doen in de klas.

YoooM is ontwikkeld om fysieke afstanden zo natuurlijk mogelijk te overbruggen. De unit geeft het 3D gevoel dat de ander aanwezig is, de op een na beste optie na het elkaar daadwerkelijk ontmoeten. Effectief contact wordt immers voor 60% door lichaamstaal, voor 20% door intonatie en voor maar 20% door inhoud bepaald. Door de panoramatechnologie krijg je een uniek gevoel van ‘hier zijn’, alsof de ander daadwerkelijk tegenover je zit.

Aan de marktintroductie en stakeholdermarketing aanpak wordt nu hard gewerkt: verbinden van partijen en door ‘connacten’ versnellen.

REACTIES

Om een reactie te plaatsen en spam berichten te voorkomen moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of hier om te registreren